Evenementenkalender

Afbeelding

Snuffelmarkt Nieuw-Vossemeer

zaterdag 16 maart 2024 10:00 tot 15:30

Op zaterdag 16 maart organiseert Stichting Fancy Fair Nieuw-Vossemeer de jaarlijkse snuffelmarkt. Dat gebeurt tussen 10:00 en 15:30 uur in de gymzaal aan de Achterstraat 15. Die zaal staat de hele dag bol van bruikbare spulletjes en curiosa. De opbrengst van de markt komt geheel ten goede aan de Stichting Fancy Fair die hiermee diverse goede doelen in gebieden waar dit hard nodig is. Zo ook de aankoop van Sinterklaascadeautjes voor kinderen die het minder hebben in onze eigen omgeving.

Dit jaar is de snuffelmarkt wederom losgekoppeld van de Fancy Fair, die is namelijk in het weekend van 6 en 7 april, terwijl de snuffelmarkt al op zaterdag13 maar wordt gehouden. Overigens kunnen het hele jaar door bruikbare spulletjes worden ingeleverd bij de stichting. Hiervoor kan contact worden opgenomen met Ingrid van Loenhout, Poldermolen 5 in Nieuw-Vossemeer. Haar telefoonnummer is 06 13 283 877.

Locatie