Evenementenkalender

Afbeelding

Bezoek Vrouwen van Nu aan Stedelijk Museum Breda

dinsdag 12 maart 2024 12:00

STEENBERGEN - De leden van Vrouwen van Nu brengen op dinsdag 12 maart een bezoek aan het Stedelijk Museum Breda. Daar kunnen vier tentoonstellingen worden bezichtigd.

Naast de vaste tentoonstelling ‘De Nassaus van Breda’ is zijn er tentoonstellingen over het dagelijks leven en de inwoners van Breda en West-Brabant (kostuums en textiel), schilderijen, tekeningen en sculpturen van José Maria Capricorne en recent werk van zeven Oekraïense kunstenaars. Vertrek is op 12 maart om 12:00 uur vanaf het Cromwiel, en vervolgens in Dinteloord vanaf het BP-station. Eenmaal in Breda is er tot 16:00 uur de gelegenheid om de vier tentoonstellingen te bekijken. Naar verwachting zijn de deelnemers aan het reisje rond 17:00 uur weer thuis.

Kosten voor museumticket en busreis bedragen 28 euro. Houders van een museumkaart betalen alleen de kosten van de bus: 14,50. Aanmelden kan via Joke Engels, joke.engels03@gmail.com of telefoon (0167) 506 140. Ook niet-leden kunnen zich opgeven, zij betalen 3,50 euro meer.

Locatie