Evenementenkalender

Afbeelding

Stichting Studie WO2 presenteert programma ‘80 jaar bevrijding’

dinsdag 27 februari 2024 19:00

STEENBERGEN - Stichting ‘Studie WO2’ organiseert op dinsdag 27 februari een inspiratieavond met als thema ‘Samen 80 jaar vrij’. De avond vindt plaats in het gemeentehuis en begint die dag om 19:00 uur.

Het is de bedoeling dat alle betrokken clubs, verenigingen en stichtingen die betrokken zijn bij de organisatie van activiteiten tijdens het herdenkingsjaar 80 jaar bevrijding tijdens deze avond hun plannen presenteren. Er is voor die avond een inspirerend programma bedacht waarvoor ook een spreker is uitgenodigd. Het voorlopig activiteitenprogramma wordt gepresenteerd en er zal een ‘Informele markt met betrokken organisaties’ zijn.
Studi WO2 roept betrokkenen op zich voor 11 februari aan te melden via herdenken@gemeente-steenbergen.nl..

Locatie