Evenementenkalender

Afbeelding

Lezing Notaris Schutz-ten Rouwelaar bij KBO-Dinteloord

donderdag 28 september 2023 13:30

Notaris Schutz-ten Rouwelaar van LigneNotarissen uit Steenbergen komt senioren van KBO-Dinteloord belangrijke zaken vertellen in haar lezing over Levenstestament, Erfrecht en Schenkingen. De lezing is bedoeld voor alle 50-plussers, een lidmaatschap van de KBO is niet noodzakelijk.

De lezing vindt plaats op donderdag 28 september in het Dorpshuis. Bij de lezing kunnen ook partner en kinderen aanwezig zijn. Wie vragen heeft kan ze gerust stellen.
Toegang is gratis, de lezing begint om 13:30 uur, inloop vanaf 13:00 uur. Consumpties zijn voor eigen rekening, zo laat KBO-Dinteloord weten. En ook dat er na afloop – indien er nog tijd over is – enkele rondjes bingo zullen worden gespeeld, waarbij elke ronde een euro kost.

Wel wordt belangstellenden gevraagd om zich vooraf aan te melden. Dat kan via een berichtje naar algemeen@kbo-dinteloord.nl. Hierin graag naam, telefoonnummer en het aantal personen vermelden. Naast een mailberichtje kan ook schriftelijk worden aangemeld door een berichtje in de bus te doen bij Petra Dam; Karel Doormanstraat 28 of Elly Vriens Burg. Mr. H. Popstraat 9 (de Rietgors). Telefonisch aanmelden is mogelijk na 17:00 uur of via WhatsApp op telefoonnummer 06 – 2939 9736

Locatie