Evenementenkalender

Afbeelding

Burendag De Heen

zaterdag 23 september 2023 0:00

Zaterdag 23 september organiseert Evenementencommissie De Heen voor alle inwoners van de Heen en omgeving die twaalf jaar of ouder zijn de Burendag 2023. Dat gebeurt in de Loods van Van Trier. Deelnemers ontvangen voor 20 euro per persoon een gezellig barbecue en er is live muziek.

’s Middags zijn ook de kleintjes welkom (4 tot en met 11 jaar). Zij betalen 7,50 euro entreegeld. Kinderen tot en met drie jaar kunnen die middag gratis deelnemen. Voor de kleintjes is er Glitter Tattoo en een springkussen. Voor de ouderen is er naast de barbecue en de burenavond een loterij.

Wie deel wil nemen dient zich voor 15 september aan te melden. Het verschuldigde bedrag kan worden overgemaakt op rekening NL36RABO0347159206 ter attentie van evenementencommissie De Heen en onder vermelding van de namen van de deelnemers.

Locatie