Evenementenkalender

Afbeelding

Week van de Muziek

maandag 18 september 2023 0:00 tot zondag 24 september 0:00

Van 18 t/m 24 september is het Week van de Muziek. De muziekverenigingen van de gemeente Steenbergen organiseren dan verschillende activiteiten die in het teken staan van het muziek maken. Onder het thema Probeer ’t Zelf kan iedereen – van jong tot oud – ervaren hoe leuk het is muziek te maken.

De Week van de Muziek is opgezet vanuit een samenwerking tussen de verenigingen, die allemaal hun eigen activiteiten organiseren en daar hun eigen draai aan geven. Zo zijn er open repetities, workshops en kan men genieten van verschillende concerten. Kijk voor het volledige programma op de website van Cust: www.cultuursteenbergen.nl of op de Facebookpagina van de Week van de Muziek: www.facebook.com/weekvandemuziek.