Evenementenkalender

Afbeelding

Lezing Wim Daniëls bij Kring West-Brabant Vrouwen van Nu

vrijdag 9 juni 2023 19:30 t/m 22:20

Voor de leden van de Kring West-Brabant van Vrouwen van Nu (Dinteloord, Fijnaart, Oud-Gastel, Steenbergen en Zevenbergen) geeft Wim Daniëls op vrijdag 9 juni een lezing over de Nederlandse taal. 

Wim Daniëls is schrijver van talloze boeken over taal, literaire verhalenbundels, woordenboeken, poëzie en informatieve boeken. Daarnaast is hij geregeld op radio en tv en treedt hij op in het theater. Over de vakantie of vrijetijdsbesteding, familie of koddigheden van de Nederlandse taal - Wim Daniëls weet het! Wim Daniëls, taalmeester in hart en nieren, schrijft en spreekt op een luchtige, toegankelijke én leerzame manier. Zodat je na afloop denkt: hoe kan het dat ik al dit moois niet eerder heb geweten? 

De lezing vindt plaats in het Dorpshuis, Westvoorstraat 3, Dinteloord. De toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening. Aanvang: 19.30 uur (zaal open vanaf 19.15 uur).

Leden van Vrouwen van Nu Steenbergen kunnen zich tot en met 26 mei opgeven bij de secretaris, bij voorkeur per mail: vvnsteenbergen@gmail.com of telefoon 0167-564788.

Locatie