Evenementenkalender

Het meisje van Axel
Het meisje van Axel Martin Valkhoff

2 Stijlen onder 1 dak

zaterdag 3 juni 2023 10:00 t/m vrijdag 14 juli 17:00

De Kunstexpo 2 Stijlen onder 1 dak door Atelier Valkhof op Fort Sabina is vanaf vanaf 3 juni te bewonderen op fort Sabina. Riena Valkhoff heeft kunst in haar genen na te zijn opgeleid als pottenbakker met een eigen pottenbakkerij in Delfshaven. Maar de laatste jaren is ze uitgekomen op het schilderen. Riena werkt met acrylverf in strakke lijnen en vlakken. Dan geïnspireerd door oude meesters met ludieke knipoog, dan weer abstract...

Martin Valkhoff wordt vanwege zijn achtergrond als archeologisch tekenaar/illustrator veel gevraagd voor historische schilderijen en illustraties voor boeken. Die werken hebben meestal een verhalend karakter. Als academisch geschoold kunstschilder werkt hij met diverse materialen, zoals acrylverf, gouache en aquarel. Beide exposeren van 3 juni t/m 14 juli op Fort Sabina in de kazerne. De toegang is gratis. Wil je meer weten? Ze zullen regelmatig aanwezig zijn om een leuke uitleg over het werk te geven.