Evenementenkalender

default
default

Ladies Day KBO-Steenbergen

woensdag 6 december 2023 9:00

Woensdag 6 december organiseert KBO-Steenbergen een Ladies Day. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit uitstapje bedoeld voor dames onder elkaar. Om 9.00 uur vertrekt de bus vanaf ’t Ravelijn, Molenweg, Steenbergen en om 9.15 uur vanaf Zuideinde, Dinteloord. De reis gaat naar Boskoop.

In die plaats worden de dames ontvangen bij Van der Klooster Mode, een kledingzaak die dit jaar het 45 jarig bestaan viert. Hier genieten de bezoekers eerst van koffie met gebak en krijgen vervolgens een kerstmodeshow gepresenteerd. Daarna wordt het gezelschap een lunch aangeboden. In de middag is er een leuke activiteit en ook kunnen de bezoekers hun slag slaan in de winkel. Daar ontvangt elke betalende klant een cadeautje. Voor de thuisreis begint genieten de Ladys nog van een advocaatje met slagroom.
Aanmelden voor het uitstapje dient te gebeuren bij het secretariaat van KBO-Steenbergen via het telefoonnummer (0167) 563 588. Een mailberichtje sturen met naam en contactgegevens kan ook: avanoers@home.nl