Evenementenkalender

Afbeelding

Verhalenmiddag ‘Witte da?’

zondag 26 november 2023 15:00 tot 17:30

Claudia de Groen en Willem Jongeneelen hebben vier vertellers uitgenodigd om hun verhaal te doen tijdens de verhalenmiddag ‘Witte da?’. Op zondagmiddag 26 november tussen 15:00 en 17:30 uur verschijnen Gerard Baaten, Jacqueline Gillesse, Jordy van Treien, Nienke Dingemans en Anneke Jongeneelen voor het voetlicht in het theatercafé van Myra Ceti. Zij vertellen ieder hun bijzondere verhaal.

Gerard Baaten vertelt over ‘de schat op het Waterhoefke’. Jacqueline Gillesse stond maar liefst veertig jaar op de planken bij diverse toneelgezelschappen en weet daar boeiend over te vertellen. Brandweerman Jordy van Treijen heeft zijn hart verknocht aan het duursporten voor het goede doel en raakt daarover in vuur en vlam. Tot slot is Anneke Jongenelen werkzaam voor een Vlaams productiehuis en geeft zij een inkijkje bij haar werkzaamheden.

De organisatoren hebben ook gezorgd voor de komst van de inmiddels 19-jarige zangeres Nienke Dingemans. Zij is de laatste winnares van de Dutch Blues Talent Award. Haar verhaal gaat over hoe zij als meisje van 14 de blues kreeg. Het blijft niet bij vertellen alleen, ze zingt ook nog een paar nieuwe liedjes van haar album, dat binnenkort verschijnt.

‘Witte da?’ is bedoeld voor ieder die van het luisteren naar verhalen houdt. Reserveren voor de middag kan vooraf via witteda@hotmail.com. Het programma start om 15:00 uur en duurt tot 17:30 uur. Vanaf 14:30 uur is er inloop. De entree voor de verhalenmiddag bedraagt 5 euro. Dit is inclusief een drankje en een hapje.

Locatie