Evenementenkalender

Afbeelding

‘Steenbergen, reis door de tijd’ in De Stelle

vrijdag 24 november 2023 19:30

DE HEEN – De vrijwilligers van gemeenschapshuis De Stelle en de Stichting Stadsherauten Steenbergen nodigen alle inwoners van De Heen en omgeving en ander belangstellenden uit om de film ‘Steenbergen, reis door de tijd’ te komen bekijken. Die wordt vrijdagavond 24 november vanaf 19:30 uur vertoond. Inloop vanaf 19:00 uur. Gratis entree.

‘Steenbergen, reis door de tijd’ bestaat uit drie delen. In het eerste deel ‘Verborgen schatten’ wordt voornamelijk de historie van Steenbergen belicht met zijn natuurrampen, oorlogen, heerschappijen en tal van zaken die de vestingstad hebben gevormd.

Deel twee: ‘Water als vriend en vijand’ gaat over water in al haar aspecten, de watersnood, de inpoldering, over drinkwater en over recreatie op het water.

Tot slot laat deel drie in vijf rubrieken de kracht van Steenbergen en haar kernen zien.

Wie meer informatie zoekt kan terecht op de website www.stadsherautensteenbergen.nl.

Locatie