Foto: Yaela IJzermans hoopt op de ondersteuning van inwoners uit haar gemeente Steenbergen. Dan kan ze deelnemen aan het EK en WK streetdance.
Foto: Yaela IJzermans hoopt op de ondersteuning van inwoners uit haar gemeente Steenbergen. Dan kan ze deelnemen aan het EK en WK streetdance.
vrijdag 3 mei, 09:53

Steenbergse Yaela hoopt op ondersteuning voor haar deelname aan NK en WK streetdance

STEENBERGEN - Ze kan dansen als de beste en mag deelnemen aan het EK in Duitsland en zelfs het WK in Engeland. Maar daarvoor heeft de elfjarige leerling van de Gummarusschool financiële ondersteuning nodig om dat mogelijk te maken. Daarom houdt Yaela IJzermans een inzamelingsactie in de hoop dat inwoners van de gemeente Steenbergen die haar de deelname gunnen en haar willen ondersteunen met een donatie. Dat kan via de link: www.gofundme.com/f/help-yaela-naar-het-ek-wk-streetdance.

Yaela zegt zelf over haar inzamelingsactie: “Ik ben Yaela en ben 11 jaar en ik dans wedstrijden bij UDO met Solo (en team). Ik heb mij gekwalificeerd voor het EK Streetdance in Kalkar (Duitsland) en het WK in Blackpool (Engeland).Nu krijgen wij hier helaas geen subsidie voor en moeten dit zelf betalen. Het kost heel veel geld aan toegangsbewijzen, overnachtingen, reiskosten etc. Nu probeer ik dit bij elkaar te krijgen door geld in te zamelen. Willen jullie mij helpen zodat ik mijn droom waar kan maken om voor Nederland uit te komen op het EK & WK Streetdance? Groetjes Yaela”.

Het EK streetdance in Kalkar vindt plaats van 17 tot en met 19 mei. De Wereldkampioenschappen in Blackpool vinden plaats van 14 tot en met 18 augustus.

Uit de Steenbergse Courant