Steenbergse Courant


Over Steenbergse Courant

Al meer dan 130 jaar bereikt Steenbergse Courant de inwoners van de gemeente Steenbergen. De krant rolde op 1 april 1881 van de persen bij Vermeulen, de uitgever van deze puur op de regio Steenbergen gerichte uitgave. Steenbergse Courant besteedt ruim aandacht aan het belangrijke nieuws uit de buurt. Naast nieuws heeft Steenbergse Courant ook lezenswaardige rubrieken met interessante informatie.

De lange historie met betrouwbare berichtgeving en diepe worteling in de samenleving maakt dat Steenbergse Courant een bijzonder goed gelezen medium is. Eens per twee weken komt de krant huis-aan-huis. De andere weken verschijnt een speciale ledeneditie. In de bebouwde kommen van de kernen gebeurt dit via een eigen hecht bezorgnetwerk, in het uitgestrekte plattelandsgebied van de gemeente Steenbergen wordt de bezorging gerealiseerd via geadresseerde verspreiding door PostNL.

Door deze hoog kwalitatieve distributievormen kan Steenbergse Courant met recht zeggen dat de krant het enige nieuwsmedium is dat alle inwoners van gemeente Steenbergen bereikt. Dit alles maakt de krant ook tot een uitstekend advertentiemedium voor winkels en organisaties die in dit gebied onder de aandacht willen komen. Steenbergse Courant is hierdoor marktleider in de gemeente Steenbergen; ca. 90 % van de adverteerders die in de gemeente Steenbergen willen publiceren, maakt gebruik van Steenbergse Courant.

Website: www.steenbergsecourant.nl

De website www.steenbergsecourant.nl helpt u als nieuwsgeïnteresseerde, adverteerders en/of tipgever van nieuws effectief aan de informatie die u zoekt. Als nieuwsgeïnteresseerde kunt u digitaal de tekstpagina's van de huis-aan-huis edities van Steenbergse Courant bekijken. (De huis-aan-huiseditie verschijnt gewoonlijk 1 x per 2 weken. Er is ook een speciale ledeneditie, die in de andere weken verschijnt. Als u elke week Steenbergse Courant in uw bus wilt ontvangen, dan kunt u zich ook eenvoudig online als lid registreren (U bent al lid voor slechts 27,50 euro per jaar). Voor adverteerders biedt de website via de pagina ‘info voor adverteerders’ overzichtelijk de voordelen en mogelijkheden van Steenbergse Courant.  En wilt u een nieuwstip geven aan de redactie? Ook daarvoor biedt SteenbergseCourant.nl helder de juiste informatie.

Contact

Openingstijden

Steenbergse Courant
Molenweg 44
4651 CM Steenbergen
Tel: 0167 565930
Fax: 0167 563113
E-mail: redactie@steenbergsecourant.nl, advertentie@steenbergsecourant.nl
Website: www.steenbergsecourant.nl

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09:00 - 17.30 u
09:00 - 17.30 u
09:00 - 17.30 u
09:00 - 17.30 u
09:00 - 17.30 u
Gesloten
GeslotenGrotere kaart weergeven