Sportshop Heshof


Over Sportshop Heshof

Sportshop Heshof was 30 jaar lang in handen van de ouders van Nicole Kurvers-Heshof en werd daardoor in Steenbergen en omgeving een zeer vertrouwde naam. Na een aantal jaren in andere handen te zijn geweest, werd op 7 april 2007 de nieuwe winkel officieel geopend door Pierre van Hooijdonk. “Wij zijn van oudsher een echte voetbalwinkel, waar mijn collega en rechterhand Jamie Bierens van alles over te vertellen heeft”, aldus eigenares Nicole.

“Maar ons assortiment is breder. We hebben een ruime sortering tennisrackets, -kleding en –schoenen. Daarnaast zowel badkleding voor de echte banentrekkers als voor de strandgangers. Daarbij verkopen we ook passende slippers. Wie artikelen voor Fitness, hardlopen, wandelen of gewoon de vrije tijd nodig heeft, kan bij Sportshop Heshof eveneens prima terecht. Daarnaast hebben we jongens- en meisjessportkleding in ons assortiment en in de winterperiode verkopen we skikleding, lekkere warme jassen, boots en – zeker niet te vergeten – schaatsen. Onze klanten ontvangen uitgebreid advies, gekochte artikelen mogen bij ons geruild worden en mocht er onverhoopt eens een klacht zijn, dan lossen wij deze zo snel en zo goed als mogelijk op”.

Website: www.sportshopheshof.nl

Centraal binnen www.sportshopheshof.nl staat de webshop van Sportshop Heshof. In de mooi ontworpen webshop vindt u sportspullen van alle relevante merken: van Nike, Adidas en Puma tot Asics, Bjorn Borg en O’Neill. De spullen in de webshop zijn overzichtelijk gecategoriseerd per sport. Binnen elke sport vindt u vervolgens ook weer helder weergegeven subcategorieën. Zo vindt u in de sport ‘Voetbal’ een groot assortiment van voetbalschoenen, voetbalkleding, ballen en keeperhandschoenen. Elke sporter op zoek naar kwalitatieve sportkleding komt op de website aan zijn trekken: van voetbal, tennis en hardlopen tot fitness, zwemmen en badminton.

Contact

Openingstijden

Sportshop Heshof
Kaaistraat 11
4651 BL Steenbergen
Tel: 0167 564800
Fax: 0167 562800
E-mail: info@sportshopheshof.nl
Website: www.sportshopheshof.nl

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

13:00 - 17.30 u
09:00 - 17.30 u
09:00 - 17.30 u
09:00 - 17.30 u
09:00 - 20.30 u
09:00 - 17.00 u
GeslotenGrotere kaart weergeven