Puur en In de Oude Stempel

Smaakvolle, pure gerechten in een eigentijds jasje

Na 15 jaar ervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde restaurants opende Mark van Loon in september 2007 onder de naam "Puur" een brasserie in het centrum. Zijn doel was de gasten in een prettige ambiance te kunnen laten genieten van smaakvolle gerechten in een eigentijds jasje. Toen het naastgelegen monumentale pand ernaast vrijkwam werd dit ingericht als bijzonder restaurant onder de naam "In de Oude Stempel." Hier past Patron Cuisinier Mark van Loon zijn vernieuwde visie op koken nog altijd toe: innovatieve technieken, expressie en visuele kunst komen tot uiting in heerlijke gerechten. 

Restaurant In de Oude Stempel biedt vele mogelijkheden, waarbij de kwaliteit en gastvrijheid continu voorop staan. De Patron Cuisinier kookt vanuit een klassieke basis, gecombineerd met wereldse gerecht en kookstijlen. "Onze gast is een avond uit en dat moet een waar feest zijn," stelt Mark van Loon. "We ontvangen de gasten graag met een bijzondere collectie aperitieven, waarna ik het menu graag persoonlijk aan tafel toe kom lichten. Uiteraard kan er altijd rekening gehouden worden met speciale wensen en diëten." Naar wens gaat het menu vergezeld van exquise wijnen en kan de gast kennismaken met een selectie van maar liefst veertig tot vijftig bijzondere kazen op de kaaswagen. De trolley met huisgemaakte zoete lekkernijen vormt een waardig sluitstuk van een heerlijk culinaire avond.

Puur genieten

Verse ingrediënten en streekproducten en onvervalste smaken staan centraal in de keuken van Brasserie Puur. Het uitgangspunt is simpel: puur is lekker! Een traditionele high tea, eigentijdse lunchgerechten, overheerlijk huisgemaakt gebak, een keur aan koffiespecialiteiten, een Bourgondisch diner of een vrijdagmiddagborrel met collega's en vrienden, het is allemaal mogelijk bij de brasserie. Buiten op het terras kan het hele jaar door genoten worden van een verfrissend drankje of een dampende kop koffie. 

Puur of In de Oude Stempel bezoeken? De genoemde tijden zijn de openingstijden van de keuken van Brasserie Puur. Restaurant 'In de Oude Stempel' is op zondag en maandag gesloten. Op dinsdag t/m zaterdag is de keuken van restaurant 'In de Oude Stempel' geopend van 18.00 - 21.00u. Reserveren gaat heel gemakkelijk via de websites. Contact opnemen met het restaurant of de brasserie kan door een mail te sturen naar info@brasseriepuur.nl of door te bellen naar 0167-56738. 

Contactgegevens

Puur en In de Oude Stempel

Kaaistraat 19 en 21

4651 BL Steenbergen

Tel 0167 567381

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 12:00 - 21:00 u
Woensdag: 10:00 - 21:00 u
Donderdag: 10:00 - 21:00 u
Vrijdag: 12:00 - 21:00 u
Zaterdag: 10:00 - 21:00 u
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen